Ingatlan árak

2023.12.13. 07:30

Pakson a Tolnai utcában a legdrágább a lakás

A legdrágább ingatlanokat Tolna vármegyében a múlt évben Pakson a Tolnai úton, Szekszárdon a Zöldkert utcában és Dombóváron a Bezerédj utcában adták el. Mind többlakásos társasházi ingatlan.

Brunner Mónika

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Pakson a Tolnai úton három többlakásos társasházi ingatlant a múlt évben hatszáznyolcvanegyezer forintos négyzetméteráron adtak el, ezzel akkor a legdrágább eladott ingatlannak bizonyultak a vármegyében.

Kocsis Márk, paksi ingatlanszakértő portálunk érdeklődésére elmondta, hogy Pakson a Tolnai út az egyik főutcája Paksnak, jó a közlekedés, minden elérhető. Az úton találhatók Kádár-kockák is, lakótömbök, vannak új építésű, három-négy éve készült ingatlanok és régi társasházak is. Iskola, óvoda van, kisebb butikok, éttermek szintén, és könnyen elérhetők a nagy bevásárlóközpontok. 

Szekszárdon a Zöldkert utcában hat többlakásos társasházi ingatlan ötszáznegyvenhatezer forint négyzetméteráron talált gazdára. Ezzel a második legdrágább eladott ingatlanokká váltak. A Zöldkert utca Szekszárd Bottyán-hegy területrészén található. A társasházi többszintes lakásokat családi házas övezet öleli körbe, a közelben erdő, hatalmas szőlőterületek, tanyák, pincészet, kisbolt található és az utca végén van az autóbusz-forduló. 

A múlt év harmadik legdrágább társasházi ingatlanát Dombóváron, a Bezerédj utcában adták el, abból is kilencet, kétszázharminchatezer forint négyzetméteráron. 

Janka Georgina, dombóvári ingatlanszakértő lapunknak elmondta, hogy a Bezerédj a városközpontban található hosszabb utca, tele újabb és régebbi polgári felújított stílusú házakkal, emeletes épületekkel. Az utcából gyalogosan elérhetők üzletek, boltok, óvoda, iskola, és jó a közlekedés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában