Szenzációs!

2024.01.22. 16:59

Tengelicen landolt a német lufi, szívhez szólóan üzent a kislány

Vasárnap délutáni sétánk alkalmával német vizsla kutyánk, Borcsa a tőle megszokott boldogsággal rohangált körülöttem a hóban, írja olvasónk.

Teol.hu

Forrás: Beküldött fotó

Élvezte az őzek látványát és a nagy szabadságot, amelyet a Tengelic környéki, hóval befedett határtalan szántóföldek látványa nyújtott. Ő látta meg először a lufikat a hóban.

Beküldött fotó

Már távolról észrevette, és izgatott ugatásával szabályosan kiharcolta, hogy a lufik irányába kövessem őt. Akkor még nem is sejtettem, hogy a szántóföld közepén milyen ritka „kincsre” lelünk. Hóval félig betemetve 3 db lufira rögzített üzenetet és egy kislány fényképét találtuk meg. A kívánságát német nyelven írta: „Ich wünsche mir ein Handy. Deine Amelie”, amely magyarul így szól: Bárcsak lenne mobiltelefonom. A te Amelie-d.

Forrás: Beküldött fotó

Rögtön azt éreztem, hogy ennek a kívánságnak teljesülni kell! Hazaérve azonnal továbbítottam a történetet ismerőseimnek, amely már egy nap elteltével 400 feletti megosztásnál tart, Ausztriába és Németországba is eljutott már.

Forrás: Beküldött fotó

Ismeri valaki Amelie-t? Kérem, aki teheti, adja tovább a történetet, remélve, hogy így eljuthat hozzátartozóihoz vagy ismerőseihez a kislány üzenete, és teljesülhet kérése.

Pár évvel ezelőtt szintén vármegyénkben, Szekszárdon landolt egy léggömb, akkor Olaszországból repült hozzánk egy szerelmes levél: boldog születésnapot, nagyon szeretlek üzenettel.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában