Mindenki a főnyereményre hajt

2024.01.23. 20:00

Minden eddiginél több milliomos született hazánkban tavaly

Tolna vármegyében is rendszeresen tele vannak a lottózók, Szekszárdon öt, Tolnán egy, Tamásiban kettő, Dombóváron öt, Pakson hat, Bonyhádon pedig három helyen egészen biztosan lehet kísérteni a szerencsét, nem beszélve a postákról, az élelmiszerüzletekbe kitelepült árusokról.

Brunner Mónika

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Az elérhető adatok szerint Szekszárdon öt helyen egészen biztos van lottózó, Tolnán egy, Madocsán egy, Pakson hat, Tamásiban két lottózó, Dombóváron öt, Bonyhádon három lottózó várja a szerencsét kísérteni vágyókat, nem beszélve az egyéb helyekről, például a postákról, a kaparós sorsjegyeket az áruházláncokban árusító kitelepült árusokról. 

Nászajándéknak kaparós sorsjegy 

Családanya olvasónk mesélte, hogy nagyobb nyereményeiről nem számolna be, inkább a kaparós sorsjegyekről beszél szívesen. 

– Néhány száz forintos kaparós sorsjegyeket veszek, az ára elég gyakran visszajön – mondta lapunknak, hozzátéve, családjukban olyannyira kedvelik a ezeket, hogy a házasságkötése előtt nászajándékként is ilyen sorsjegyeket kértek a vendégseregtől. 

– Százötven vendég volt a lagzinkon, így hát elég sok kaparós sorsjegyet kaptunk tőlük. Persze nem a lakodalmunkon kapartuk le a férjemmel, csak azután. A nyeremény pedig végül fedezte a nászutunk költőpénzét – ismertette olvasónk, aki férjével, rokonságával karácsonyi ajándékként is nem egyszer adnak egymásnak kaparós sorsjegyeket. Elmesélte, hogy idén karácsonykor is kapott egy drágábbat, amellyel néhányezer forintot nyert. 

Születési szerencseszámok 

A Tolna vármegyei szerencsejátékosok között vannak, akik régi, jól bejáratott számokkal játszanak, mások változtatják a számkombinációkat. 

– Két éve lottózom minden héten. Állandó számokkal játszom, a születési számaimmal – számolt be erről szintén családanya olvasónk. A nyereményeivel kapcsolatban elmondta, hogy általában kéttalálatosai vannak, és néhány ezer forintokat szokott nyerni. A kaparós sorsjegyeket is szereti, azokból a legolcsóbbakat vásárolja. 

Egy harmadik családanya olvasónk azt ismertette, hogy ő ugyan sosem játszik, de a jóbarátnője igen. 

 – A barátnőm lottózási szokásairól tudok beszámolni. Minden évben szilveszterkor vesz egy darab ötöslottót, és mindig csak egy mezőt tölt ki. Hogy milyen számokat használ, azt nem tudom, csak annyit, hogy sosem ugyanazokat – tette hozzá. 

Bővült a milliárdosok klubja 

Minden eddiginél több milliomos és milliárdos született hazánkban 2023-ban a Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint. Összegezve több mint hatezer fővel bővült a milliomosok klubja a múlt évben hazánkban. Az ötöslottón négyen nyerték meg a jackpotot, az 5+1 találatos szelvénnyel heten nyertek százmilliós összeget, a hatoslottón tavaly pedig hét telitalálatos született, köztük három milliárdos és három százmilliós főnyeremény talált gazdára. A skandináv lottón tizenegyen százmilliós nyereménnyel gazdagodtak. A kenón száznyolc, a puttón pedig száznyolcvanegy milliomos született. A luxor játékon százhuszonegyen, milliós, tízmilliós joker nyereményüknek pedig kétszázhatvenheten örülhettek. 

A sportfogadók is rekord évet zárhattak: ezerkilencszázhuszonöt milliomos született. A lóverseny szerelmesei között kilencvenhárman nyertek millió feletti összeget. A góltotóval hatan csatlakoztak a milliomosok klubjához, totóval ötvenöten lettek milliomosok. A sorsjegyek kedvelői a hagyományos kaparósokkal összesen majdnem hatmilliárd forint nyereményt kapartak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában