Köszöntés

2024.02.19. 09:38

Isten éltesse Zsuzsanna nevű olvasóinkat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (Forrás: kedveslapok.hu)

Február tizenkilencedikén a Zsuzsannák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Anna, Borbála, Borbás, Buda, Eliza, Kabos, Kunó, Manszvét, Oszvald, Ozsvát, Szendike, Zsuzsa, Kürt, Konrád nevű ismerőseiket is.

Zsuzsanna eredete: héber-görög-latin eredetű; jelentése: liliom. Zsuzsanna jelentése: A Zsuzsanna név olyan karakter kialakulását támogatja, aki folyamatosan igényli a változást, szeret utazni, keresi az új lehetőségeket. Ez a folyamatosan aktív egyéniség nem viseli könnyen, ha egy kialakult rendszerbe kell belehelyezkednie, vagy számára unalmas, egyhangú dolgot kell csinálnia.

Ezért a feladatok megoldására újfajta, a korábbinál hatékonyabb megoldásokat keres és talál. Ügyesen irányít másokat, de türelmetlen, és ha valami nem megy valakinek, akkor legszívesebben maga végezné el az adott munkát. Tehetséges lehet, mint ügynök vagy eladó, valamint szerencsés lehet a szerencsejátékokban, de jobb ha óvatos, és nem hisz túlzott önbizalmának.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában