Teol.hu videó

2024.05.23. 13:18

Csak úgy suhantak a rolleresek az égen (videó)

Nem unatkozhatott a hétvégén egyetlen vármegyei lakos sem. A Szekszárdi Pünkösdi Fesztiválon szórakoztató programok sokasága várta az oda látogatókat.

Dahud Emil

A szekszárdi sportcsarnok mellett rendezték meg a hétvégén a II. Freestyle Roller Versenyt (Fotó: Kiss A.)

Így történt ez vasárnap a sportcsarnok mellett található Szentes Áron Skate Parkban megrendezett II. Freestyle Roller Versenyen is, ahol a nevezők két korcsoportban indulhattak, és a pontozó zsűrinek jócskán meggyűlt a baja. Szebbnél szebb produkciókat láthattunk, nem volt könnyű kihirdetni a végső győztesek személyét.

A szoros versenyben végül a dobogó legfelső fokára a fiatalabbaknál a bonyhádi Békési Benedikt, az idősebb korosztályban pedig a szekszárdi Prantner Ákos állhatott fel. Ők vihették haza a Best Trick Kategória fődíjait is. Koszorú Csaba szerint mindketten rendkívül tehetségesek, ígéretes jövő áll előttük. A szakosztályvezető kiemelte: nem ez volt az utolsó rendezvényük, készülnek még meglepetésekkel az extrém sportok szerelmeseinek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában