Köszöntés

2024.06.02. 06:29

Isten éltesse Anita és Kármen nevű olvasóinkat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Június másodikán az Aniták és Kármenek ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Anikó, Annamária, Eugén, Gemella, Marcellina, Razmus, Rézmán, Vénusz, Ábel, Amélia, Anett, Anna, Arisztid, Blandina, Erazmus, Geminián, Jenő, Kornél, Csilla, Etele, Ármin, Irma, Péter nevű ismerőseiket is.

Anita eredete: az Anna és a Juanita (magyarul: Johanna) spanyol becézőjéből.

Anita jelentése: Az Anita név barátságos, kedves személyiséget takar. A név viselői gyakran mutatkoznak tehetségesnek bizonyos művészeti ágakban. Szeretik a minőséget, de nem mindig hajlandóak kellő munkát és energiát befektetni céljaik elérése, álmaik beteljesülése érdekében. Mivel sokakból rokonszenvet váltanak ki, mások könnyen és még szinte ismeretlenül is megnyílnak nekik.

Kármen eredete: héber-spanyol eredetű; jelentése: kert.

Kármen jelentése: A Kármen név jó üzleti érzékkel ajándékozza meg viselőjét. Gyakorlatilag bármihez nyúl, sikeres. Magabiztos egyéniség, jó képességekkel megáldva. Jó vezető válhat belőle, azért is, mert könnyen megért másokat, és segíteni tud az embereknek, hogy adottságaikat, tehetségüket a legkedvezőbb, leginkább célravezető módon kamatoztassák az adott területen.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában