Business Café

2023.12.16. 22:24

Kishitűséggel nem lehet sikert elérni

Inspiratív előadások, friss hitelpiaci, döntéstámogató információk, a megújulás esszenciái. Ezekről a témákról is tájékozódhattak az évzáró OTP Business Café rendezvény vendégei. A vállalkozóknak szóló eseménysorozat célja, hogy segítse a mikro- és kisvállalkozások döntéshozóit. A résztvevők pódiumbeszélgetést láthattak Friderikusz Sándor médiaszemélyiséggel, valamint meghallgathatták dr. Guld Ádám médiakutató előadását is.

Fotó: SONLINE

Az OTP Business Café eseménysorozatot azért hozták létre, hogy gondolatébresztő tartalmai hasznos ötleteket adjanak a sikeres vállalkozások irányításához, felépítéséhez. Köszöntő beszédében Becsei András, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese elmondta: „A digitalizációval mi nemcsak, hogy lépést tartunk, de a kihívásokra innovatív termékekkel, megoldásokkal reagálunk. Megteszünk mindent, hogy a szolgáltatásaink minél több korszerű csatornán, egyszerűen és biztonságosan legyenek elérhetőek. Ezzel párhuzamosan fiókhálózatunkat is folyamatosan fejlesztjük, idén több mint 30 bankfiókot újítottunk fel és négy új fiókot nyitottunk. Azt tapasztaljuk ugyanis, hogy az összetett banki szolgáltatások esetében ügyfeleink igénylik tanácsadóink segítségét.”

A teljes cikket a SONLINE.hu-n találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!