Mezőföldvíz Kft.

2023.12.26. 15:00

Változik a vízszámlázás rendje

A Mezőföldvíz Kft. arról tájékoztatja a fogyasztókat, hogy január 1-től változik a számlázási rend.

Gazsó Rita

Képünk illusztráció

Forrás: MW

Jogszabályi rendelkezés alapján a Mezőföldvíz Kft. január 1-től bruttó 3 000 forint alatti részszámlát már nem bocsát ki az ellátási területéhez tartozó 47 település fogyasztóinak – tájékoztatott a társaság. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a részszámla összege nem éri el a bruttó 3 000 forintot, úgy a víziközmű-szolgáltató a számlát összevontan, de legalább negyedévente bocsátja ki.

Mindezekre tekintettel a társaságnál a számlázási rend a következők szerint alakul: felhasználási helyenként a leolvasott fogyasztási adatok szerint évente legalább egy alkalommal elszámoló számlát bocsát ki, tekintet nélkül a limit összegére, az elszámoló számla mellett évi minimum három, de legfeljebb 11 részszámlát bocsát ki, amely lehet a limit összege alatt érték is.

A társaság azt kéri, hogy amennyiben bárkinek a fentiekkel kapcsolatban kérdése vagy észrevétele merülne fel, forduljanak az ügyfélszolgálati irodákhoz vagy egyéb elérhetőségeikhez személyesen ügyfélfogadási időben, Bonyhádon, Dunaföldváron, Pakson és Pécsváradon telefonon az ingyenesen hívható 80 442-442-es telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen.

A Mezőföldvíz Kft. ügyfélszolgálati irodáit Pakson, a Kölesdi út 46. szám, Dunaföldváron a Hunyadi Park 5/a., Bonyhádon, a Széchenyi tér 12., valamint Pécsváradon, a Kossuth Lajos utca 29. szám alatt kereshetik fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!