Átadás

2017.12.21. 09:31

Új irodával és szolgálati autóval gazdagodott Aparhant

Új szolgálati gépkocsit is kapott a település rendőre.

TEOL

A Bonyhádi Rendőrkapitánysághoz tartozó Aparhanton 2017. december 20-án délután felújított körzeti megbízotti irodát adtak át, ahol Széles Zsolt főtörzsőrmester, a település egyenruhása kultúrált körülmények között fogadhatja a panaszosokat, valamint a segítségét kérő állampolgárokat. A falufelelős a fogadóórákat minden hónap utolsó keddjén tartja 8 és 10 óra között, tájékoztatott a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság.

A Kossuth utcában található irodát Csóka Attila, Aparhant polgármestere adta át. Dr. Marcsek Sándor ezredes, bonyhádi rendőrkapitány megköszönte a támogatást, valamint a kiváló együttműködést, majd ismertette a település közbiztonságának helyzetét. Elmondta, hogy Aparhanton a rendőri intézkedést igénylő események száma alacsony, az ott élők biztonságérzete jó. Dr. Kovács Zoltán ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes kiemelte, hogy Tolna megyében jelentős szerepe van a körzeti megbízotti szolgálatnak, ezért minden településen legalább egy körzeti megbízott teljesít szolgálatot. A megfelelő infrastruktúra és technikai felszereltség alapfeltétele a színvonalas szakmai munkának. A ünnepélyes átadáson az új létesítményhez gratulált Minker Norbert, a polgárőrség helyi vezetője is.

Új szolgálati személygépkocsikat kapott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, amelyből egy Skoda a jövőben az aparhanti körzeti megbízotti szolgálat technikai felszereltségét gazdagítja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában