rendőrségi hírek

2019.03.21. 13:47

Fokozott ellenőrzést tartottak (videóval)

Az elsőbbség meg nem adása miatt a hosszú hétvégén történt balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.

TEOL

Fotó: Beküldött kép

A hétvégén öten sérültek meg egy balesetben a 6-os és a 63-as számú főút kereszteződésében, mert az egyik járművezető a STOP tábla jelzése ellenére hajtott ki az alárendelt útról – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai a további balesetek megelőzése érdekében március 20-án fokozott ellenőrzést tartottak az érintett útszakaszon. A rendőrök elsősorban az elsőbbségi jog betartását ellenőrizték. A nap folyamán voltak, akik a biztonsági övüket nem kapcsolták be, akadt olyan is, aki a kötelező haladási irány jelzőtábla ellenére a tiltott útszakaszra hajtott, de még ittas járművezetés miatt is szankcionáltak egy gépkocsivezetőt. A rendőrök egy pótkocsi rendszámát is elvették, mert azt korábban kivonták a forgalomból. Az érintett kereszteződésben az ellenőrzés idején is többen hajtottak a STOP tábla jelzése ellenére megállás nélkül a kereszteződésbe.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy minden esetben a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek, hogy a hasonló balesetek elkerülhetőek legyenek,

… hogy mindenki hazaérjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában