rendőrségi hírek

2019.04.21. 07:58

Fociban is jeleskedtek a Tolna megyei rendőrök

TEOL

Fotó: TMRFK

A KR Hősei Emléktornát április 18-án Budapesten a Kocsis Sándor Sportközpontban rendezték meg – tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság. A focitornán 12 megyei főkapitányság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapatai képviseltették magukat. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata csoportelsőként jutott a legjobb nyolc közé, majd az egyenes kieséses szakaszban a Nógrád megyei rendőrök legyőzésével az elődöntőbe kerültek kollégáink. A döntőbe jutásért Fejér megye csapatától vereséget szenvedtek. A bronzéremért a BRFK csapatával vívtak szoros csatát a Tolna megyeiek, akik végül büntetőrúgásokkal a dobogó harmadik fokára állhattak. A csapat tagjai:Bognár Zsolt, Csontos Mihály, Horváth Ervin, Lacza Zsolt, Merkl Máté, Pulcz István, Schulteisz Norbert.

A Tolnai megyei rendőrök a bronzérmen kívül egy különdíjat is elhoztak, ugyanis Merkl Máté a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársa elnyerte a torna legjobb mezőnyjátékosa kitüntető címet.

Borítóképünkön balról jobbra a csapat tagjai: Horváth Ervin, Schulteisz Norbert, Pulcz István, Lacza Zsolt, Bognár Zsolt, Csontos Mihály, Merkl Máté

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában