baleset

2019.06.05. 07:58

Baleset történt Simontornya és Igar között

TEOL

Risztás érkezett, indulnak a tűzoltók. Kevés panasz érkezik a risztások nem megfelelő kezelése miatt (Fotó: Mártonfai Dénes)

Fotó: Mártonfai Dénes (illusztráció)

Két gépkocsi ütközött össze a 64-es főúton, Simontornya és Igar között, az ozorai elágazásnál ma reggel. A sárbogárdi hivatásos és a simontornyai önkéntes tűzoltók érkeztek ki a balesethez, ahol a karambolos járművek félpályás forgalmi akadályt okoztak. A helyszínre a mentők is megérkeztek, tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A 2-es kilométerszelvény közelében Ozora felé balra akart kanyarodni, de nem biztosított elsőbbséget a főúton Simontornya irányába szabályosan közlekedő autónak, és a két jármű összeütközött. A balesetben az elsődleges adatok szerint egy személy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A műszaki mentés folyamatban van, melynek idejére teljes útlezárásra kell számítani az arra közlekedőknek, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Frissítés!

10:00 órakor a rendőrség tájékoztatása szerint a műszaki mentés befejeződött, és ismét zavartalan a forgalom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában