rendőrségi hírek

2019.11.27. 10:30

Átadták az új körzeti megbízotti irodát Gyönkön

Az ingatlan a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést, korszerű munkakörülményeket és kulturált környezetet biztosít.

TEOL

Forrás: TMRFK

Dr. Kovács Zoltán rendőr ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és Szaka Gyula Gyönk polgármestere, tegnap új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Gyönkön. Dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredes, a Tamási Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a megjelenteket, megköszönte a helyi önkormányzat támogatását, valamint a kiváló együttműködést.

Dr. Kovács Zoltán rendőr ezredes kiemelte, hogy Tolna megyében jelentős szerepe van a körzeti megbízotti szolgálatnak. A gyönki egyenruhások körzetéhez nyolc település tartozik, a rendőri intézkedést igénylő események száma alacsony, az ott élők biztonságérzete jó.

Fotó: TMRFK

Az épület Gyönk, Petőfi Sándor utca 353. szám alatt található, és három körzeti megbízottnak – Meilinger Attila rendőr főtörzszászlós, Szijjártó Tamás rendőr főtörzsőrmester és Mohai Norbert rendőr őrmester – biztosít korszerű környezetet a munkavégzéshez – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) sajtóirodája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában