rendőrségi hírek

2019.11.12. 08:59

Hétvégén folytatódott a célzott ellenőrzés

A biztonságos közlekedés, a balesetek megelőzése érdekében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese a megye teljes területén összevont, célzott ellenőrzést rendelt el.

TEOL

Fotó: TMRFK

Tolna megye rendőrei a közúti közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabályszegések visszaszorítása érdekében ellenőrizték a gépjárműveket és a gépjárművezetőket.

A hétvégén összesen 75 jogsértést tártak fel az egyenruhások, 57 esetben indítottak eljárást biztonsági öv használatának hiánya miatt. Egyéb szabálysértések elkövetése miatt (sebességtúllépés, mobiltelefon-használat, gyermekbiztonsági rendszer hiánya, a világítás hiánya és a járművek nem megfelelő műszaki állapota) 18 alkalommal intézkedtek a rendőrök.

Fotó: TMRFK

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén – figyelmeztet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában