rendőrségi hírek

2019.11.29. 14:45

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

TEOL

Fotó: TMRFK

A Paksi Rendőrkapitányság járőrei november 26-án, a délutáni órákban a 6-os számú főúton ellenőriztek egy személygépkocsit, és igazoltatták annak 36 éves paksi vezetőjét. A rendőrök a járműben bruttó 11,53 gramm kábítószergyanús anyagot alufóliába csomagolva és több doboz – erős nyugtató hatású, orvosi receptköteles – gyógyszert találtak.

Az egyenruhások a személygépkocsi vezetőjét a Paksi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták, és indítványozták letartóztatását.

A részletes nyomozásnak köszönhetően a rendőrök azonosítottak négy személyt, mert a rendelkezésre álló adatok szerint az őrizetbe vett férfitól vásároltak korábban kábítószergyanús, valamint új pszichoaktívnak minősülő anyagot. Őket – előállításukat követően – gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrkapitányságon.

A Paksi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában