rendőrségi hírek

2020.05.25. 15:27

Gyorsan hajtott, vezetői engedély nélkül, forgalomból kivont Audival

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében tartottak fokozott rendőri ellenőrzést a hétvégén a kapitányság illetékességi területén.

TEOL/TMRFK

Forrás: TMRFK

Az elmúlt időszakban több alkalommal tartottak fokozott rendőri jelenléttel járó ellenőrzéseket a paksi egyenruhások. A közlekedésrendészeti intézkedések célja minden esetben a közlekedésbiztonsági helyzet javítása volt. A 6-os számú főút paksi szakaszán végeztek sebességellenőrzést 2020. május 24-én délután a rendőrök, amikor egy – a megengedettnél gyorsabban közlekedő – Audi vezetője került lencsevégre. Az egyenruhások megállították a gyorshajtót.

Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr halmozta a szabálysértéseket, ugyanis a 19 éves táborfalvai férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, sőt az általa vezetett – kölcsönbe kapott – autót is kivonták a forgalomból. A paksi közlekedési rendőrök a járművezetőt feljelentették az általa elkövetett jogsértések miatt, valamint az autó forgalmi engedélyét és a rendszámait is elvették.

A vasárnap délután megtartott ellenőrzések alkalmával további négy gyorshajtóval szemben intézkedtek a Paksi Rendőrkapitányság munkatársai.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja valamennyi közlekedésben résztvevő figyelmét a fegyelmezett közlekedési magatartásra. Kérik, hogy mindenki toleranciát mutatva, másokra és saját magára odafigyelve, a szabályok maradéktalan betartásával vegyen részt a közlekedésben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában