rendőrségi hírek

2020.06.15. 13:38

Öt sérüléses baleset történt a hétvégén

Tolna megye útjain az elmúlt 48 órában öt sérüléses baleset történt, melyek közül háromban a kétkerekűek vezetői voltak érintettek.

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy 39 éves férfi közlekedett az általa vezetett Audi típusú személygépkocsival június 13-án 11 óra 30 perckor a 6317-es úton – Harc és Kölesd között –, amikor egy jobbra ívelő kanyarban lesodródott az útról, és az útpadkára hajtott. A sofőr a járművet ellenkormányozta és átsodródott a bal oldalra, ahol az árokban egy fának csapódott. Az autó a baleset után kigyulladt. A jármű vezetője könnyebben megsérült.

Egy 59 éves férfi közlekedett az általa vezetett terepjáróval június 13-án a délutáni órákban a 6517-es úton Nak térségében, amikor ismeretlen okból letért az útról és árokba hajtott. A kocsi nekiütközött két, fagerendákból épített hídelemnek is. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.
Egy 22 éves fiatal közlekedett az általa vezetett segédmotoros kerékpárral június 13-án az esti órákban Tolnán, amikor vélhetően a nagy sebesség miatt irányíthatatlanná vált a jármű, és egy kandelábernek ütközött. Az intézkedés során kiderült, hogy a motort vezető fiú bukósisakot nem viselt és vezetői engedélye sincs. A motoros az elsődleges adatok szerint könnyebben megsérült.
Egy 30 éves szekszárdi kerékpáros közlekedett az általa hajtott biciklivel június 14-én 13 óra 10 perckor Bogyiszló külterületén az aszfaltborítású töltésen, amikor elvesztette egyensúlyát és a járművel elesett. A balesetben a kerékpáros súlyosan megsérült.
Egy 12 éves fiú Bátaapátiban közlekedett az általa hajtott biciklivel június 14-én 19 óra 35 perckor, amikor ismeretlen okból kerékpárjával elesett, és az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

A hétvégén további kettő anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában