heves esőzés miatt

2020.06.10. 11:43

Többször is riasztották a dombóvári tűzoltókat kedden délután

Tegnap délután összesen négy alkalommal hagyta el a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsokság egyes és kettes fecskendője a szertár kapuit.

TEOL

A heves esőzéseknek miatt csapadékvíz veszélyeztette az állampolgárok anyagi értékeit. A Napsugár utcában mezőgazdasági területről zúdult le nagy mennyiségű sáros víz a gunarasi nyaralók irányába. A Búzavirág utcában egy lakóház, míg a Fürdő utcában egy lakatlan, korábban boltként üzemelő épület szuterénjába tört be az esővíz. Az Autóspihenő utcában egy családi ház pincéjét öntötte el a csapadékvíz.

A dombóvári tűzoltók, több helyen is kézi szerszámok segítségével nyitották meg a nem kívánt víz útját, az utakra felvitt hordalékot letakarították, valamint a pincékben álló vizeket búvárszivattyú segítségével távolították el – tájékoztatta portálunkat Köves Péter, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában