rendőrségi hírek

2020.07.03. 12:52

Egy forgalomból kivont jármű rendszámát szerelte autójára

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

TEOL

Forrás: Shutterstock

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele – számolt be az esetről a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tamási rendőrök július 2-án az esti órákban ellenőriztek egy Volkswagen Polo típusú személygépkocsit és annak sofőrjét. Az intézkedés során kiderült, hogy az autón levő rendszámot egy Hyundai típusú kocsira adták ki a hatóságok. Kiderült az is, hogy a Volkswagent külföldről hozták be Magyarországra, és nincsen érvényes magyar hatósági jelzése.

Az autó sofőrjét a rendőrök előállították, majd kihallgatták egyedi azonosító jel meghamisításának megalapozott gyanúja miatt. A sofőr kihallgatása során elismerte, hogy a rendszámot felszerelte a korábban külföldről behozott autóra. Elszámoltatása során kiderült továbbá az is, hogy a férfinak nincsen jogosítványa, mert azt korábban a hatóságok bevonták.

Az eset körülményeinek további vizsgálatát a Tamási Rendőrkapitányságon folytatják.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában