rendőrségi hírek

2020.09.02. 15:20

Pénztárcákat lopott, csak a pénz kellett neki

A dombóvári rendőrök folytatnak büntetőeljárást egy 45 éves kaposvári nővel szemben lopás vétség elkövetése miatt.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Egy helyi nő tett feljelentés a Dombóvári Rendőrkapitányságon július végén ismeretlen személlyel szemben, aki az egyik üzletnél levő kerékpárján letett szatyrából – míg ő pakolt – ellopta pénztárcáját a benne levő iratokkal, bankkártyákkal és készpénzzel együtt. A feljelentő elmondása szerint néhány nappal később ismeretlen az iratait bedobta a postaládájába.

Az eset kapcsán a rendőrök látókörébe került egy 45 éves kaposvári lakos, akit elszámoltattak. A nő elmondta a nyomozóknak, hogy valóban ő lopta el a szatyorból a pénztárcát. Beszélt továbbá egy másik bűncselekményről is, melyet szintén ő követett el augusztus 19-én. Ekkor egy családi házba ment be, és onnan ellopta a sértett asztalra letett pénztárcáját a benne levő iratokkal, bankkártyákkal és készpénzzel együtt.

Az elkövető gyanúsítottkénti kihallgatása során elmondta, hogy mindkét sértettnek ő juttatta vissza a tárcáját és az iratait, mert neki csak a pénz kellett.

A nyomozók a nővel szemben kétrendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában