Munkahelyi tolvajok

2021.03.21. 10:57

„Fejőstehénnek” nézték a munkahelyüket, belebuktak

A dunaföldvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 27 éves helyi és egy 31 éves daruszentmiklósi férfival szemben folytattak lopás bűntett elkövetése miatt.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Egy dunaföldvári cég képviselője tett feljelentést 2020 novemberében ismeretlen tettes ellen, aki a feljelentést megelőző időszakban az üzem területéről számos szerszámgépet, valamint bronz és sárgaréz csöveket lopott el. A rendőrök az eset kapcsán nyomozásba kezdtek, melynek során a látókörükbe került egy 27 éves helyi lakos, aki az üzemben dolgozott a lopások idején.

A férfit a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető elismerte a nyomozóknak, hogy 2020 őszén – alkalmi ismerősével – egy 31 éves daruszentmiklósi férfival együtt több alkalommal is loptak a dunaföldvári cég telephelyéről – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfi a rendőröknek azt is elmondta, hogy egy alkalommal az üzem területén levő egyik irodából elvitt több mint százezer forint készpénzt is.

Fotó: TMRFK

A nyomozók az eset kapcsán a daruszentmiklósi férfit is meggyanúsították lopás bűntett elkövetésével. A lakásán tartott kutatás során számos szerszámgépet le is foglaltak a rendőrök.

A Dunaföldvári Rendőrőrsön az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, s a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában