Haza akart jutni

2021.03.24. 11:15

Ittasan vezette a tulajdonos tudta nélkül elvitt autót

A tulajdonos tudta és érvényes vezetői engedély nélkül, ittasan közlekedett a 25 éves szalkszentmártoni férfi.

TEOL

Forrás: TMRFK

A Nagydorogi Rendőrőrs jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 25 éves szalkszentmártoni lakos ellen – tudatta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi a nyomozás adatai alapján március 20-án, szombaton a hajnali órákban saját autójával érkezett Pálfára, amivel később árokba hajtott. Mivel mindenképpen szeretett volna hazajutni, egy parkoló gépkocsiba – annak nyitott állapotát kihasználva – bemászott, azt megrongálta, de elindítani nem tudta.

Egy másik, mellette parkoló autót az abban hagyott kulccsal beindított és azzal a tulajdonos engedélye nélkül elhajtott. A gyanúsítottat a rendőrök elfogták, majd előállították. A férfi alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult, és a rendőrök megállapították azt is, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A 25 éves szalkszentmártoni férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt is eljárást indított a rendőrség. A kijárási tilalom megsértése miatt is intézkedtek a férfival szemben az egyenruhások.

Borítóképünk: az egyik parkoló járművet elindítani nem tudta, de megrongálta a férfi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában