Dombóvár

2021.05.18. 12:30

Egyenruhások kiemelkedő munkáját díjazták

TEOL

Forrás: TMRFK

Dombóvár Város Önkormányzata már több éve Dombóvár Közbiztonságáért elismerő oklevelet adományoz annak a rendőrnek, aki az adott időszakban a legtöbbet tette a kistérség közbiztonságáért. Az idei évben ezt a kitüntető címet Vati István r. főtörzszászlós, bizottságvezető érdemelte ki. Az elismerést május 17-én Pintér Szilárd, Dombóvár polgármestere adta át.

A Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás a dombóvári térség bűnmegelőzése és közbiztonsága érdekében végzett kiemelkedő szolgálatellátásának elismeréseként évek óta „Az év kistérségi rendőre” kitüntetésben részesíti azt a Dombóvári Rendőrkapitányság állományába tartozó hivatásos állományú rendőrt, akit az adott évben a társulás erre érdemesnek tart.

Idén „Az év kistérségi rendőre” címet Böjtös Zoltán r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott érdemelte ki. A díjat Dombóvár polgármesterétől vehette át – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítóképünkön: Dr. Bognár Szilveszter ezredes, városi rendőrkapitány (balról) és Pintér Szilárd polgármester között a díjazott rendőrök, Vati István főtörzszászlós és Böjtös Zoltán főtörzsőrmester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában