körözték a férfit

2021.05.29. 09:27

Szabadnapos rendőrök fogták el

A Készenléti Rendőrség járőre és a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársa közösen fogott el a városban egy bírósági elfogatóparancs alapján körözött férfit.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: illusztráció

A Dombóvári Rendőrkapitányság járőre Márton Krisztián r. törzsőrmester és a Készenléti Rendőrség kaposvári egységénél szolgáló Marosi Szabolcs r. törzsőrmester május 27-én szabadnapjukat töltötték, amikor Dombóvár egyik terén felismertek egy – tudomásuk szerint – körözött személyt.

Mindkét rendőr szolgálatba helyezte magát, és igazoltatták a férfit. Márton Krisztián a kapitányság munkatársaitól kért segítséget annak megállapítására, hogy az általuk ellenőrzött személyt valóban körözik-e. Miután kiderült, hogy a Dombóvári Járásbíróság testi sértés elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki a 29 éves helyi férfival szemben, a szabadnapos rendőrök a körözött személy előállításához a szolgálatban levő járőrök segítségét kérték.

Az elfogott személy nem ismeretlen a rendőrök előtt, hiszen számos szabálysértési és büntetőeljárás is van ellene folyamatban a Dombóvári Rendőrkapitányságon. A férfit őrizetbe vették, majd bíróság elé állították – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában