Kábítószer birtoklása

2021.11.05. 12:25

Drogot találtak náluk, őrizetbe vettek egy dombóvári házaspárt

A dombóvári nyomozók egy 40 éves helyi nőt és 34 éves férjét kábítószer birtoklás bűntette miatt vették őrizetbe. Mindketten letartóztatásban várják a további vizsgálatot.

TEOL

20201117 Szombathely Bika az új dizájner drog. Az ehhez készült cikkhez illusztráció. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Forrás: MW

Fotó: Cseh Gábor

A dombóvári rendőröknek tudomásuk volt arról, hogy egy helyi házaspár kábítószert fogyaszt, gyanú volt arra is, hogy a drogot árusítják is. A pár otthonában a nyomozók kutatást tartottak, és közel száz darab kábítószergyanús tablettát, több tasaknyi fehér port, számos ismeretlen eredetű anyagmaradványt, a kábítószer fogyasztásához használható segédeszközöket, csomagló anyagokat és több százezer forint készpénzt foglaltak le – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A már megvizsgált mintákból a szakértő megállapította, hogy az kábítószer, MDMA-t tartalmaz. A további lefoglalt anyagok vizsgálata folyamatban van. A rendőrök a nőt és a férfit is kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd vették őrizetbe október végén. Azóta mindkettőjüket letartóztatták, és börtönben vannak.

A nyomozók a fentieken túl vizsgálják, hogy a házaspár további bűncselekményeket elkövetett-e.

Borítóképünk: A rendőrség még vizsgálja, hogy kereskedtek-e a kábítószerrel (illusztráció).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában