Felismeri?

2021.12.03. 11:47

Parfümöket lopott, a rendőrök keresik

TEOL

rendőrség

Forrás: MW

Fotó: illusztráció

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint december 1-jén, szerdán 11 óra 18 perc körüli időben ismeretlen személy megjelent Bonyhád egyik üzletében. A bolt alkalmazottja észlelete, hogy a férfi a polcokról a nála lévő bevásárló szatyorba pakol különböző illatszereket. Mikor rákérdezett, hogy miért nem a kosarába teszi az árut, az ismeretlen kifutott a drogériából. A feltételezett elkövetőről kamerafelvételek készültek.

A férfi körülbelül 160 centiméter magas, sötét színű farmernadrágot, fekete-szürke színű kabátot (jobb vállán „rescue guard” felirattal, jobb karján egy mintával), bordó színű pulóvert, fekete színű világos bojtos sapkát, továbbá fekete szürke, fehér terep mintás maszkot viselt, a bal kezében egy bordó színű csillámos bevásárló szatyrot vitt.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/550–950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a Telefontanú ingyenesen hívható 0680/555–111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában