Falopás

2022.03.02. 11:49

Gyanús jármű keltette fel a bejelentő figyelmét

Állampolgári bejelentés alapján fogtak el a rendőrök két férfit, akik engedély nélkül vágtak ki fákat egy váraljai erdőben.

TEOL

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre hétfőn, miután egy Váralja külterületén lévő erdőben talált egy kisteherautót, melynek csukott raktere összevágott akácfával volt tele – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a bejelentést követően a kocsinál igazoltattak két férfit, akik elmondták, hogy valóban engedély nélkül vágtak ki egy akácfát az erdőből és másik kettő, korábban kidőlt fát is összedaraboltak. A 24 és 36 éves helyi lakost előállították a Bonyhádi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki őket, mindketten beismerő vallomást tettek. A fiatalabb férfi azt is elmondta, hogy az autót ő vezette, bár jogosítványa nincs és a kocsi sem műszaki vizsgával, sem biztosítással nem rendelkezik.

Mindkét férfi ellen büntetőeljárás indult lopás vétség miatt, a sofőr ellen engedély nélküli vezetés és egyéb szabálysértések miatt is eljárnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában