Kék hírek

2022.05.30. 07:41

Megint az ittasság játszott szerepet egy balesetben

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén május 29-én két anyagi káros baleset történt - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Forrás: TMRFK

Egy férfi közlekedett autóval május 29-én hajnali 3 óra 30 perc körüli időben Tolna irányából Fadd felé az 5112-es számú úton. A 12-es kilométerszelvénybe érve elvesztette uralmát a kocsi irányítása felett, ami a vizes úttesten megcsúszott és a jobb oldalon letért az útról. Ott áthajtott az út mellett kialakított kerékpárút felett és egy korlátnak ütközött, majd megpördülve egy fának csapódott, és Tolna irányába állt meg. A baleset során anyagi kár keletkezett. A sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott.

A Tolna megyei rendőrök május 29-én hat főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetése miatt. További két személynél mintavételre került sor, egy esetben pedig körözés miatt volt szükség az intézkedésre. A szolgálatban levő állomány tagjai két büntető- és öt szabálysértési feljelentést tettek, valamint három biztonsági intézkedést hajtottak végre vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában