Tűzmegelőzés

2022.06.14. 15:03

Szekszárdi óvoda lett a legkreatívabb óvoda az országos pályázaton

Sorozatban harmadik alkalommal nyerte el „Legkreatívabb óvoda” díjat a Szekszárdi Wunderland Óvoda az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatán – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

Fotó: Szőke Péter BM OKF

A Tűzoltó Skanzenban tartotta meg az alkotópályázat díjátadó ünnepségét június 10-én az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság negyedik kerületi hivatásos tűzoltó-parancsnoksága csaknem száz vendéget fogadott a hét utolsó munkanapján.

Az idei alkotói pályázatra 4326 – 931 óvodai és 3396 iskolai – pályamű érkezett az országból, valamennyi kategóriában tartalmas alkotások születtek. Az ifjú alkotók egyaránt pályáztak filmekkel, montázsokkal, térbeli kompozíciókkal, prózai és lírai művekkel is, hosszas fejtörést okozva a zsűrinek.

Az elbírálás során a kreativitást, az eredeti ötletet, a témához való kötődést, és a szokatlan megoldásokat díjazta a zsűri.

Fotó: Szőke Péter BM OKF

A pályázaton immár sorozatban harmadik alkalommal nyerte el a „Legkreatívabb óvodának” járó különdíjat a Szekszárdi Wunderland Óvoda, ahonnan összesen 66 szabadkézi rajzot küldtek a gyerekek.

Fotó: Szőke Péter BM OKF

A Tolna megyei verseny fordulójának egyéb kézműves alkotások kategóriájának legjobbjai az országos versenyen is aranyérmesek lettek. Az egyéb kézműves alkotások kategóriában a korcsoportjuk (3. korcsoport 15-18 éves) első helyezése mellett egy különdíjjal tértek vissza Gyönkre, a Tolnai Lajos Gimnázium tanulói: Szegletes Dávid, Elekes András, és Szlobodics Zalán.

Az eredményeket itt tudja letölteni (.xls) – kattintson!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában