Baleset

2022.08.25. 09:38

Kőkemény ébredésben volt része BMW sofőrjének az M6-oson

Jelentős kár keletkezett abban a balesetben, melyben szerda délelőtt összeütközött egy személyautó és egy teherautó az M6-os autópályán.

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy nagykanizsai férfi közlekedett személygépkocsival szerda délelőtt az M6-os autópályán Budapest irányába. A 30 éves férfi, a 98-as kilométerszelvény közelében, Paks térségében elaludt vezetés közben – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Fotó: TMRFK
 

Mint azt részletezték, járművével ezt követően az előtte haladó – 75 éves albertirsai férfi által vezetett – teherautó bal hátuljának ütközött. Az ütközés erejétől a kocsi irányíthatatlanná vált, először a bal-, majd a jobb oldalon lévő szalagkorlátnak csapódott és ott állt meg.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, ám a két jármű és a szalagkorlát jelentősen megrongálódott. A sofőr a helyszínen elismerte felelősségét a baleset bekövetkezéséért.

Fotó: TMRFK
 

Mint azt megírtuk, a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt sebesség- és forgalomkorlátozás volt érvényben. A balesethez a paksi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

++++a személyautó irányíthatatlanná vált, először a bal oldalon lévő, az előző sáv melletti, majd a jobb oldalon lévő, leállósáv melletti szalagkorlátnak csapódott és ott állt meg. Személyi sérülés nem történt, a két jármű és a szalagkorlát jelentős mértékben károsodott.

A sofőr a baleset bekövetkezéséért a felelősségét a helyszínen elismerte.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt sebesség- és forgalomkorlátozás volt érvényben.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában