Összefoglaló

2022.08.18. 09:53

Összeütközött és megrongálódott két jármű

Tolna megye útjain 2022. augusztus 17-én két anyagi káros baleset történt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

A forgalommal szemben állva várakozott egy pálfai férfi (Fotó: police.hu)

Szerdán 18 óra körüli időben Pálfa egyik utcájában történt anyagi káros baleset. Egy ingatlan előtt várakozott szabálytalanul személygépkocsijával a forgalommal szemben állva egy 31 éves pálfai férfi. Mikor autójával elindult, feltehetően figyelmetlensége miatt nem vette észre a hátulról mellé érkező kocsit, amit egy 54 éves kajdacsi férfi vezetett, és eléfordult. A két jármű összeütközött és megrongálódott. A 31 éves sofőr a felelősségét a helyszínen elismerte.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrök 2022. augusztus 17-én négy főt fogtak el, közülük egyet köröztek. A járőrök előállítottak négy személyt, egyiküket bűncselekmény elkövetése miatt. Az egyenruhások tíz szabálysértési és egy büntetőfeljelentést tettek, valamint a nap folyamán két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában