Balesetek

2022.09.14. 10:23

Dupla záróvonalon próbált megfordulni a 6-oson

Tolna megye útjain egy súlyos-, egy könnyű sérüléses-, valamint két anyagi káros baleset történt 2022. szeptember 13-án.

TEOL

Fotó: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több személy sérülésével járó baleset történt 2022. szeptember 13-án néhány perccel 16 óra előtt a 6-os számú főúton. Egy 64 éves ordasi nő közlekedett autóval Szekszárd irányából Kakasd irányába – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A sofőr a külső sáv szélére kihúzódva megállt, majd az úttestre felfestett dupla záróvonal ellenére balra kanyarodva akart megfordulni. A manőver során összeütközött a mögüle érkező, a belső forgalmi sávban haladó kocsival. A balesetben a szabálytalanul közlekedő autó utasa súlyosan megsérült, míg mindkét gépkocsi sofőrje és a vétlen autó két utasa is csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az úttestre felfestett dupla záróvonal ellenére balra kanyarodva akart megfordulni a sofőr (Fotó: police.hu)

Könnyű sérüléssel járó baleset történt 2022. szeptember 13-án fél kettő körüli időben Szekszárdon a Béri Balogh Ádám utcában. A Wesselényi utca irányából a Széchenyi utca irányába, a belső forgalmi sávban közlekedett egy női sofőr, a Béri Balogh Ádám utca–Bezerédj utca kereszteződésében balra akart bekanyarodni. 

Figyelmetlenségből nem vette észre a szemből jövő motorost (Fotó: police.hu)

A zöld lámpa jelzésére elindult, majd fékezett, hogy egy szemből érkező autónak elsőbbséget adjon. Ezután kezdte meg a kanyarodást, de figyelmetlensége miatt nem vette észre a vele szemből érkező, a belső forgalmi sávban egyenesen közlekedő segédmotoros kerékpárt, így összeütköztek. A motoros elesett és könnyebben megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában