Közúti baleset

2022.09.13. 16:27

Többen megsérültek a 6-os úton Szekszárdnál

Többen megsérültek, amikor kedd délután összeütközött két személyautó a 6-os úton Szekszárdnál.

TEOL

Fotó: TMRFK

Összeütközött két gépkocsi a 6-os főút 142-es kilométerszelvényénél, Szekszárd térségében. Az egyik jármű utasai ki tudtak szállni, a másik kocsi két utasát a szekszárdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A balesethez a mentők is kiérkeztek – tájékoztatott honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesetben többen megsérültek, őket mentő szállítja kórházba – mondta el a TEOL.hu-nak Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) szóvivője. A roncsok és a törmelékek a teljes utat elfoglalják, ezért a 6-os főút érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. 

Fotó: TMRFK
 

Kerülni a régi 6-os úton - a Bor utca felé -  lehet mindkét irányból.

Frissítés (20:22):
Egy nő közlekedett az általa vezetett Opellel a 6-os főút 142-es kilométerszelvénye közelében a négysávos útszakasz belső sávjában Bonyhád irányába. A jármű vezetője kisorolt a külső sávba, majd egy hirtelen kormánymozdulattal a dupla záróvonal ellenére meg akart fordulni a főúton, azonban nem észlelte a belső forgalmi sávban, a vele azonos irányban közlekedő Suzukit, és a két kocsi összeütközött. A balesetben a Suzuki vezetője és utasai, valamint az Opel vezetője könnyebben, míg utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült. 

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Mint azt megírtuk, valamivel korábban Szekszárdon történt baleset, melyben egy motor és egy autó ütközött össze. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában