Rendőrségi összefoglaló

2022.10.27. 11:00

Jogsi nélkül vezettek a sofőrök Tolnában

Tolna megyében 2022. október 26-án szerdán egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt - értesültünk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Az anyagi káros balesetek közül egy esetben az M6-os autópálya Geresdi pihenőjében egy férfi teherautóval kanyarodása során útpadkára hajtott és azt megrongálta. Pakson egy kisteherautó szabálytalan tolatása során érintőlegesen ütközött egy autónak, míg Szekszárdon egy ráfutásos baleset történt.

A közúti ellenőrzések során ismét két olyan járművezetőt igazoltattak a rendőrök, akik vezetéstől eltiltás hatálya alatt vettek részt a közlekedésben. Őcsényben egy 29 éves sárpilisi férfi közlekedett autóval, róla kiderült, hogy a Szekszárdi Rendőrkapitányság eltiltotta a gépi meghajtási járművek vezetésétől, ráadásul az autója műszaki érvényessége is lejárt, így vele szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Szekszárdon egy 49 éves helyi férfi igazoltatása során derült ki, hogy tőle a Szekszárdi Törvényszék az utánképzés igazolásáig a vezetői engedélyét visszavonta, így ellene is szabálysértési eljárás indul. Egy súlyos sérüléses baleset is történt szintén szerdán, amikor gyalogátkelőhelyen ütött el két embert egy figyelmetlen sofőr Tolnán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában