Elismerések

2022.10.24. 16:06

Soron kívüli előléptetések az ünnep alkalmából

A megyei és az országos katasztrófavédelmi igazgatóságon is elismeréseket adtak át nemzeti ünnepünk alkalmából, adta hírül a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

Ünnepség a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon (Fotó: TMKI)

Október 24-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc 66. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen miniszteri és főigazgatói elismeréseket, előléptetéseket vehettek át az arra érdemesek dr. Bolcsik Zoltán rendészeti államtitkártól, illetve dr. Góra Zoltán altábornagytól, a katasztrófavédelem főigazgatójától.

Pál András főhadnagyot soron kívül századossá léptette elő a belügyminiszter (Fotó: BM OKF)

Október 23-a alkalmából dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért soron kívül századossá léptette elő Pál András főhadnagyot, a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság műszaki biztonsági tisztjét. Dr. Góra Zoltán munkakörében végzett kiemelkedő és eredményes munkája elismeréseként soron kívül tűzoltó alezredessé léptette elő Busbach Jenő őrnagyot, a Megyei Főügyeleti Osztály ügyeletvezetőjét.

Busbach Jenő őrnagyot dr. Góra Zoltán főigazgató alezredesi léptette elő (Fotó: BM OKF) 

A központi ünnepséget követően a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is megtartotta ünnepi állománygyűlését. Boros József százados ünnepi beszédében emlékezett meg a szabadságharc hőseiről, majd ezt követően elismerések átadása következett.

Dr. Balázs Gábor dandártábornok, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója igazgatói emléktárgyat adományozott Papp Zoltán Sándor alezredes részére a közel 40 év tényleges hivatásos szolgálatot követő, szolgálati nyugdíjba vonulása alkalmából. Kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként igazgatói dicséretben részesíti és ajándéktárgyat adományozott Veres Róbert tűzoltó őrnagynak, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Informatikai Osztály kiemelt főelőadójának, és Pál Márta rendvédelmi alkalmazottnak, a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség ügykezelőjének.

Kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként igazgatói dicséretben részesítette és ajándéktárgyat adományozott Ponekker Adrián főhadnagynak, a Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltség kiemelt főelőadójának és Takács Dávid őrmesternek, a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának. Szakmai versenyen elért kimagasló eredményért igazgatói dicséretben és elismerésben részesítette Kovács István őrmestert, a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét.

Az elmúlt időszakban nyújtott kimagasló sportteljesítményért igazgatói dicséretben és elismerésben részesítette Király-Beda Adrienn hadnagyot, a Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály főelőadóját, Gulyás István főtörzsőrmestert, a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját és Csikos Bence őrmestert, a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját,

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában