Prevenció

2022.10.05. 11:39

Tamásiban ért véget az előadás-sorozat

TEOL

Az iskolai előadások során az állatvédelem fontosságára hívták fel a figyelmet (Fotó: TMRFK)

Az Állatok Világnapja alkalmából szeptember 20. és október 4. között az állatok védelmére irányuló rendőrségi prevenciós programsorozat indult, melynek keretében a bűnmegelőzési előadók a kitelepüléseik, valamint az iskolai előadásaik során az állatvédelem fontosságára hívták fel a figyelmet – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tegnap véget ért az Állatok Világnapja keretében tartott előadás sorozat. A Tolna megyei rendőrök előadást tartottak többek között a Vályi Péter Szakképző Iskolában is. Az utolsó alkalom a Tamási Würtz Ádám Általános Iskolában volt, ahol a Tamási Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, valamint a Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatalának vezetője és a Tamási Állatvédő Egyesület elnökasszonya is tartott előadást.

A program keretében az iskolások gyűjtést rendeztek az egyesület által fenntartott menhely részére, valamint plédeket és élelmiszert adtak át.

Fotó: TMRFK

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában