Közlekedési baleset

2022.11.21. 15:42

Életét veszítette az árokba borult kamion sofőrje

Rosszul lett vezetés közben annak a kamionnak a sofőrje, amely még délelőtt borult fel a 65-ös főúton, Iregszemcse határában - adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Mint azt a rendőrség információjára hivatkozva korábban megírtuk, személyi sérüléses baleset történt november 21-én 8 óra körül a 65-ös főút 62-es kilométerszelvénye közelében, Iregszemcse térségében. Egy Siófok felé közlekedő kamion sofőrje – feltehetően rosszulléte miatt – a jobboldali útpadkára hajtott, majd árokba borult. A helyszínre érkező mentők több mint egy órán át küzdöttek az 51 éves férfi életéért, de a gyors orvosi segítség ellenére életét veszítette.

Frissítés!
A kamionmentést végző siófoki cég képviselője jelezte, a járművet időközben felállították. A mentésről elmondta, hogy két mentő járművel érkeztek 11 óra körül a helyszínre. Az árokba borult járművet visszahúzták az úttestre, majd több mint három órás munkával sikerült azt a kerekeire állítani. A magyar tulajdonú céghez tartozó kamion a hírek szerint faforgácsot szállított, a rakományt a tulajdonos szállította el.

A TMRFK nem sokkal 15 óra előtt közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Forrás: TMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában