Súlyosan sérült az utas

2022.12.19. 10:58

Elaludt a sofőr, a vízelvezető árokban ébredt az M6-oson

Egy szerb férfi elaludt vezetés közben az M6-os autópályán, letért az útról, és az úttest melletti vízelvezető árokba borult - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Elaludt a sofőr, és az úttest melletti vízelvezető árokba borult az M6-os autópályán

Forrás: TMRFK

Amint arról már beszámoltunk, hárman vesztették életüket pénteken két balesetben. Pénteken délután Bátaszéken is történt egy könnyű sérüléses baleset.

Vasárnap délután a 65-ös főúton Kéty térségében oldalára borult egy autó.

Vasárnap a késő esti órákban újabb súlyos sérüléssel járó baleset történt az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán Paks térségében. Egy szerb férfi közlekedett az autópályán, amikor a 101-es kilométerszelvény térségében elaludt, emiatt letért az útról, és az úttest melletti vízelvezető árokba borult. A balesetben a sofőr könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült.

A hétvégén további nyolc anyagi káros baleset is történt.

A rendőrök továbbra is kérik a közlekedés valamennyi résztvevőjét, hogy az utakon figyeljenek egymásra, legyen körültekintőek és egymással toleránsak. A közlekedési szabályokat tartsák be! Ha fáradtnak érzik magukat, pár percre álljanak meg, mozogjanak, és ezt követően induljanak tovább! A biztonsági övet mindig kapcsolják be, hiszen életet menthet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában