Tűzoltói beavatkozások

2022.12.19. 17:16

Műszaki mentésekhez siettek megyénk lánglovagjai

Összesen tíz műszaki mentés adott munkát a Tolna megyei tűzoltóegységeknek az elmúlt 72 órában. Öt alkalommal közlekedési balesetekhez riasztották a beavatkozó egységeket, kettő közülük sajnos emberéletet követelt.

TEOL

Illusztráció. (Fotó: MW)

Péntek este három személygépjármű karambolozott Paks térségében az M6-os autópályán, a Pécs irányába tartó forgalmi sávon. A műszaki mentéshez a paksi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az egyik utast feszítővágó segítségével szabadították ki, továbbá áramtalanították a gépkocsikat. A tűzoltói beavatkozás és rendőrségi helyszínelés idejére az autópálya érintett szakaszát teljesen lezárták a forgalom elől.

Nem sokkal később Paks külterületén, a Nagydorog felé vezető úton is műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat, ahol szintén három személyautó ütközött. A helyszínre a solti és szekszárdi hivatásos egységek vonultak, akik áramtalanították a járműveket.

Kidöntött ki egy térvilágító oszlopot, majd az úttestre zuhant egy fa szombat délután Pakson, a Neumann János utcában. A paksi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kézi erő segítségével távolították el a fát – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában