Közlekedés

2022.12.14. 09:55

Súlyos sérültje is van a Szekszárdon történt balesetnek

Címkék#balesetek

Egy ember súlyosan, ketten könnyen megsérültek, amikor összeütközött egy traktor és egy személyautó, illetve egy másik személyautó kedd délelőtt Szekszárdon – tájékoztatott szerdán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Mint azt megírtuk, egy pótkocsit húzó traktor vezetője a kötelező haladási irány jelzőtábla utasítása ellenére öt forgalmi sávon keresztül az egyik benzinkútról akart áthajtani a Bor utca felé. Pécs irányából a 6-os főút felől az úgynevezett Delta-úton haladt egy autós Szekszárd felé, amikor nekiütközött a szabálytalanul közlekedő traktornak. Az autó az ütközés erejétől átcsapódott a Szekszárdról kivezető útra, ahol frontálisan nekivágódott egy másik kocsinak, ami árokba csapódott. 

A balesetben – az elsődleges információval szemben, mely szerint hárman könnyen megsérültek – az egyik autó sofőrje súlyos, míg a másik kocsi vezetője és egy kisgyermek könnyű sérülést szenvedett. Az eset kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítanak.

A nap folyamán két anyagi káros baleset is történt. Egyik esetben egy ismeretlen járművezető tolatás közben húzta meg egy másik autó oldalát a megyeszékhelyen. Egy másik alkalommal pedig egy kocsi sofőrje nem adott elsőbbséget a védett úton haladónak.

A keddi nap sem múlott el anélkül, hogy a rendőrök ne intézkedtek volna ittas sofőrrel szemben. Két olyan férfi is közlekedett az utakon, akik a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztottak. Mindkettőjük jogosítványát elvették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában