Anyagi kár

2022.12.20. 10:32

Szalagkorlát állította meg az M9-es körforgalmában kisodródott autót

Anyagi káros baleset történt az M9-es autóút és az 5112-es számú út körforgalmában 2022. december 19-én - tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Az ütközésektől az autó a jobb oldalára borult, majd az úttesten csúszott, a szalagkorlát állította meg

Forrás: TMRFK

Amint azt már megírtuk, személyi sérüléses baleset történt hétfőn az 55-ös számú főúton. Egy Volkswagen Transporter típusú teherautó ütközött egy szabályosan közlekedő kocsinak.

Dombóváron egy autóbusz rosszul választotta meg a kanyarodáshoz szükséges pozíciót, így a busz oldalával nekiütközött egy felsővezetéket tartó oszlopnak.

Anyagi káros baleset történt röviddel este kilenc óra előtt az M9-es autóút és az 5112-es számú út körforgalmában is. Egy szerb férfi közlekedett egy szlovén hatósági jelzésű kocsival az 51-es számú főút irányából a 6-os számú főút irányába.

A körforgalom előtt – figyelmetlensége miatt - az autó jobb első sarkával érintőlegesen nekiütközött a körforgalom járdaszigetén kihelyezett kikerülési irányt jelző táblának, majd a körforgalomban elhelyezett útirányt jelző táblának és útszegélyének. Az ütközésektől az autó a jobb oldalára borult, majd az úttesten csúszott, a szalagkorlát állította meg. A sofőr használta a biztonsági övet, így a manőver során nem sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában