Bűnügyek

2022.12.07. 15:08

Tizenéves lány lopott a szekszárdi kórházban

Előállítottak egy fiatal lányt, aki készpénzt lopott a szekszárdi kórház egyik kórterméből.

TEOL

Fotó: Police.hu

Egy szászvári nő lopásról tett telefonon bejelentést a rendőrségre december 6-án, miután a szekszárdi kórház egyik kórterméből egy ismeretlen ellopta a papucsát és nyolcvanezer forintját a pénztárcájából – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek. Hamarosan egy helyi gyorsétterem közelében igazoltatták a lopással összefüggésbe hozható 14 éves lányt, aki a kétyi gyermekotthon lakója, de többnyire szökésben van.

Elszámoltatása során elismerte, hogy valóban meglopta a szobatársát, amikor ő kiment a kórteremből. Átkutatta a holmiját, kivette a pénzt a pénztárcájából, majd az első adandó alkalommal szó nélkül távozott a kórházból. Útját a bevásárló központ boltjai felé vette, ruhaneműt és illatszereket vásárolt magának a könnyen szerzett pénzből.

A tinédzsert előállították, majd védő jelenlétében gyanúsítottként hallgatták ki. A lopott pénzből vásárolt holmikat lefoglalták a lánytól, majd visszaszállították őt a szekszárdi gyermekotthonba. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatódik az eljárás, lopás vétsége miatt.

 

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában