Felhívás

2022.12.16. 12:11

Több helyre is betört Őcsényben, mindent elvitt!

Lopássorozat elkövetőjét keresik a szekszárdi rendőrök, akik a lakosság segítségét kérik.

TEOL

Jellegzetes kabátot visel. Fotó: Police.hu

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, miután az elmúlt időszakban több helyre is betörtek Őcsényben – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ismeretlen előszeretettel látogatott meg egy lakatlan családi házat, ahova felehetően többször is visszatért. A betörő nagyjából mindent ellopott, amit talált.  

Jellegzetes kabátot visel. Fotó: Police.hu

A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható kerékpárosról a falu térfigyelő kamerája felvételt készített. A férfi arca ugyan nem látszik, de ruházata és biciklije jellegzetes – áll a felhívásban.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képen látható kerékpárost, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkaptányságon vagy hívja a 06/74 501-100 (3626-os mellék) telefonszámot. Bejelentést tehetnek – akár a névtelenség megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06 80 555 111-es számon, vagyis a „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában