Határvadász képzés

2023.01.27. 13:00

A rendőrség ismét csábított Bonyhádon

Az egyenruhások továbbra is a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket.

TEOL

Toborzás Bonyhádon

Forrás: police.hu

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársa 2023. január 26-án délelőtt a város egyik nagyáruházában toborzott. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A határvadász képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected]  címen lehet érdeklődni.

Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást. Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában