M6-os autópálya

2023.01.25. 16:23

Értekezlet a biztonság jegyében

Kiemelt szerepe van az M6-os autópályának Tolna vármegye közlekedésében. A Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (TVMKI) és az M6 Tolna Üzemeltető Kft. minden évben értékeli a két szervezet közötti együttműködést.

TEOL

Fotó: Tolna VMKI

Az idei évben erre január 25-én került sor. Az egész éves zavartalan gépjárműforgalom, továbbá az előre nem tervezhető, váratlan események, balesetek elkerülésének, valamint azok felszámolásának érdekében az érintett felek megvizsgálták az együttműködésük pontjait, beszámoltak ez elmúlt év tapasztalatairól, továbbá javaslatokat tettek az elkövetkezendő időszakra vonatkozóan – tette közzé honlapján a TVMKI.

Dr. Balázs Gábor köszöntötte az ülésen résztvevőket, bemutatta László Pétert, az M6 Tolna Üzemeltető Kft. igazgatóját, továbbá Varjas Erikát a diszpécserszolgálat vezetőjét a jelenlévő szakterületek vezetőinek. Felkérte a tűzoltósági szakterületet, továbbá a működési területeikkel érintett katasztrófavédelmi kirendeltségek és hivatásos tűzoltó-parancsnokságok vezetőit, hogy röviden foglalják össze és értékeljék a tevékenységüket annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjanak reagálni az előttük álló időszak kihívásaira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában