Őrizetbe vétel

2023.01.25. 09:34

Öt körözés volt érvényben egy Pakson elfogott férfi ellen

Öt körözés volt érvényben egy fiatal németkéri férfi ellen, aki azt követően vettek őrizetbe, hogy kedd este egy paksi nagyáruházban, több szeszes italt is kinyitott.

TEOL

A kép illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

Egy paksi nagyáruház biztonsági őre tett bejelentést január 24-én este 8 óra körül, mert egy férfi  több szeszes ital üvegét kinyitotta, azokba beleivott, majd visszatette a polcra és távozott az üzletből – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A Paksi Rendőrkapitányság egyenruhásai az áruház parkolójában ellenőrizték a férfit, aki nem volt hajlandó személyazonosságát igazolni. Az intézkedők személyismeretének köszönhetően sikerült a 23 éves németkéri fiatalembert beazonosítani. Az igazoltatás során kiderült, hogy öt körözés van érvényben ellene, többek között 300 ezer forint meg nem fizetett pénzbírság miatt is keresik. Elfogását követően őrizetbe vették.

A bejelentésben szereplő eset okán tulajdon elleni szabálysértés miatt indult ellene eljárás, mivel a megdézsmált italok eladhatatlanná váltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában