Vádirat

2023.01.19. 18:35

Kisgyermeke előtt bántalmazta volt élettársát a tamási férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétségének kísérlete miatt emelt vádat egy 28 éves tamási férfi ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség.

TEOL

A vádirat szerint a vádlott szeptember 17-én délután, egy szekszárdi közterületen – előzetes szóváltást, veszekedést követően – bántalmazta a volt élettársát. Ennek során a sértett nőt három alkalommal, tenyérrel, kisebb erővel arcon ütötte, továbbá egy alkalommal megragadta a haját és megrántotta.

Man,Beating,Helpless,Woman,At,Home,White,Background
Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A vádlott mindezt annak ellenére tette, hogy közben a sértett a vádlottal közös, néhány hónapos kislányukat tartotta kézi babahordozóban. A bántalmazás alkalmas volt könnyű sérülések okozására.

A vádlott a nyilvános helyen elkövetet cselekményével olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A büntetlen előéletű vádlottal szemben a járási ügyészség halmazati büntetésül pénzbüntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál – tájékoztatta lapunkat dr. Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában