Felhívás

2023.02.08. 13:15

Újabb videón látható a bonyhádi szeméremsértés feltételezett elkövetője

Újabb felvételt tett közzé a rendőrség a Bonyhádon történt szeméremsértés feltételezett elkövetőjéről a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Mint arról korábban már írtunk, a Bonyhádi Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – 17010-36/2023. bűnügyi számon – egy ismeretlen tettes ellen. Az eljárás azt követően indult, hogy egy bonyhádi nő feljelentést tett miután január 27-én 15 óra 30 perc körül egy férfi utána futott és szeméremsértő módon viselkedett vele a helyi evangélikus temető bejáratánál.  A sértett és az ismeretlen a cselekményt megelőzően a Bolyai utcán sétáltak.

Kép: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a videóban látható férfit felismeri, és vele kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-74-550-950-es számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

A korábban kiadott felvétel:


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában