Kék hírek

2023.03.20. 10:31

Az elsőbbégadás elmulasztása okozott baleseteket szombaton

Az elmúlt 72 órában négy könnyű sérüléses és tíz anyagi káros baleset történt a vármegye útjain. Március 18-án, szombaton

TEOL

Nem adott elsőbbséget a védett úton érkezőnek (Fotó: TVMRFK)

Szombaton, 0:15 óra körül egy 30 éves döbröközi férfi közlekedett autóval Csurgó-puszta bekötő útján a 6532-es út irányába. A kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a Döbrököz irányából Kurd felé közlekedő kocsinak, ezért összeütköztek. A 6532-es úton közlekedő autó vezetője, egy 29 éves szintén döbröközi férfi a balesetben könnyebben megsérült.

Dombóvárról jelentettek balesetet szombaton 9 óra 40 perckor. Egy 60 éves helyi nő a Zrínyi utcában közlekedett a Teleki utca irányába. A Madách utcához érve a „Stop!" tábla utasítását figyelmen kívül hagyva, körültekintés nélkül hajtott be a kereszteződésbe, és ott nekiütközött a neki jobbról érkező, szabályosan közlekedő kocsinak. A vétlen autó sofőrje, egy 37 éves helyi férfi a balesetben könnyebben megsérült.

Baleset Dombóváron (Fotó: TVMRFK)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában