Felhívás

2023.03.01. 11:45

Bolti tolvajokat keres a rendőrség

A szekszárdi rendőrök bolti lopás elkövetőinek felkutatásában kérik a segítséget - olvasható a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: TVMRFK)

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen. Az egyik szekszárdi áruház üzletvezetője tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen, akik 2022. november 8-n 16 óra 37 perc körüli időben az üzletből az áruvédelmi eszköz eltávolítása után női nadrágokat és pulóvereket loptak el a boltból.

A feltételezett tolvajokról kamerafelvétel is rendelkezésre áll. Egyikük egy körülbelül 160-170 centiméter magas, vékony testalkatú, hátközépig érő, fekete hajú nő. Másikuk körülbelül 170-175 centiméter magas, kerek arcú, 20 év körüli, barna, hosszú hajú nő.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti személyekkel kapcsolatban kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy telefonon a 0674/501–106-os számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a Telefontanú ingyenesen, a nap 24 órájában hívható 0680/555–111 zöldszámán is.

Frissítés!
A rendőrségtől kapott információ szerint „a feltételezett elkövetők meglettek – lakossági bejelentés alapján sikerült őket azonosítani, egyikük kihallgatása már meg is történt”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában